Toate Camerele

2-5 60 minute ??%

REZERVA ACUM

Covid 19 – Find The Cure

The SARS CoV-2 pandemic continues to endanger the lives of millions of people! Covid-19 is a virus that can be fatal in the context of comorbidities. You are part of a special elite secret service band and you have been sent to a clandestine laboratory where there is information that a fake vaccine against the […]

REZERVA ACUM

2-4 60 minute ??%

REZERVA ACUM

Casa de Papel

El Profesor se afla in custodia Politiei din Madrid, planul de evadare este pus la punct pana la cel mai mic detaliu. Tu impreuna cu Tokyo, Berlin si Helsinki trebuie sa faceti un singur lucru, sa declansati sistemul de autodistrugere a “Fabricii de Cidru”, adica a centrului de comanda a intregii operatiuni de jefuire a Monetariei Spaniole. Mare atentie la detalii, nu uitati ca planul a fost conceput de un geniu!

REZERVA ACUM

2-5 jucatori 60 minute ??%

REZERVA ACUM

Camera lui Dracula

Dracula si misterul care invaluie acest personaj a creat multe mituri, insa aparent unele intamplari par totusi a fi reale! Impreuna cu grup de vanatori de vampiri, dupa mai multi vampiri interogati si indicii gasite in criptele lor, ati reusit sa gasiti locatia temutului Dracula.

REZERVA ACUM

2-6 jucatori 60 minute ??%

REZERVA ACUM

SAW - Filmul

In timpul unei seri petrecute in club, un barman prieten s-a oferit sa va ofere un ‘Special Drink’ dupa care voi nu reusiti sa va mai aduceti aminte nimic. V-ati trezit legati intr-o baie obscura, plina de sange si sunete ciudate.

REZERVA ACUM

2-8 jucatori 60 minute ??%

REZERVA ACUM

Evadarea

Anturajul vostru lasa de dorit si ati ajuns un grup infractional care a facut legea ani de zile pe strazile orasului! O data ajunsi la inchisoare prin prisma contactelor ati reusit sa corupeti un gardian care se ocupa de mentenanta celulelor de detentie si a ascuns in celule elemente necesare evadarii.

REZERVA ACUM

2-6 jucatori 60 minute 69%

REZERVA ACUM

Gasirea lui Sherlock Holmes

Sigur toți ați auzit Sherlock Holmes si de misterele dezlegate de el în Anglia începutului de secol. Ultimul caz la care lucra Sherlock Holmes nu a fost niciodată încheiat, el fiind dat dispărut în cursul investigației… Sherlock a lăsat câteva indicii în încăperea lui pentru Dr. Watson – rol pe care îl veți avea dvs. Obiectivul jucătorilor este de a colecta si corela toate piesele din puzzle cu scopul final de a identifica unde este acum Sherlock, fiind bineînțeles mereu atenți la cele 60 minute necesare pentru a ieși din cameră.

REZERVA ACUM

2-5 jucatori 60 minute ??%

REZERVA ACUM

Jaful de la Casino

Ati primit un pont despre o suma fabuloasa de bani negrii care s-ar afla in biroul managerului cazinoului “Valley Isle”. Fiind bani obtinuti din jocuri ilegale stiti ca managerul nu ar putea declara la Politie suma furata de voi.

REZERVA ACUM
ro_RORomână