Despre noi

Urban Exit Games sunt jocuri de aventură în care tu și prietenii tăi sunteți personajele principale. Sunteți închiși într-o cameră și aveți 60 de minute ca să găsiți rezolvarea pentru ca ușa să se deschidă. Unica șansă de a scăpa este prin cooperare, distracție, logică și gândire creativă.

Planificați o seară cu familia sau prietenii, sărbătorirea evenimentelor sau realizarea unei activități de team building? Echipa noastră de la Urban Exit Games vă oferă o experiență de neuitat prin cele trei camere: Sherlock Holmes, Camera japoneză Zen și Camera copilului dispărut.

Pentru ca jocul să fie cât mai interactiv, este nevoie de o echipă de cel puțin  2 persoane și maximum 5, ceea ce reprezintă o ocazie frumoasă pentru dvs., prieteni, rude sau colegi să vă distrați în acest joc captivant. Aveți ce trebuie pentru a rezolva misterele din camerele noastre pregătite cu atenție?

Dacă aveți nevoie să ieșiți din cameră înainte ca jocul să se termine, există în fiecare cameră un buton de panică. Odată ce ușa se deschide, puteți ieși fără a deranja jocul pentru ceilalți jucători. Dacă timpul se scurge, pierdeți jocul și se deschide ușa automat. Dacă ați întârziat pentru rezervare, va trebui să reprogramați fiindcă e nevoie de timp pentru a se pregăti camera pentru următorul joc rezervat. Mulțumim pentru înțelegere!